HÖSTMÖTE

I år äger MMCUP-årsmötet rum 11-13 september på Eugeniahemmet, Karolinska sjukhuset i Solna. Mer utförligt program kommer senare i vår. (2019-03-04)

Bookmark the permalink.

3 Responses to HÖSTMÖTE

  1. Åsa Kratz says:

    Hej! Jag undrar hur uppdelningen av årsmötet kommer att vara och vilka dagar. Dvs när yrkesprofessionella bör komma. Ska planera ortopedmottagning som är på torsdagar för nästa termin är därför intresserad att få veta. Vill väldigt gärna gå.

    Med Vänliga Hälsningar!

    • alj says:

      Hej Åsa! Ursäkta dröjsmålet! Vi planerar fn för årsmötet med styrgruppen torsdag (12/9) fm och allmänna föreläsningar under torsdag em. På fredagen (13/9) planerar vi ha arbetsgrupper för de olika yrkesgrupperna, FT brukar vara på fm. Håll gärna fredag fm för arbetsgruppsmöte. För FT- gruppen har jag själv ej möjlighet att närvara så jag funderar och frågar andra kollegor om möjliga alternativ. Vi ska spika programmet inom kort. Publicerar på hemsidan så snart det är klart! Hälsningar Annika

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.