Save the date: Årsmöte MMCUP 16-18/9 2020

Vi ställer in det fysiska mötet på Eugeniahemmet pga Covid-19 pandemin, men planerar för möten för styrgruppen och de olika arbetsgrupperna via någon digital plattform under dessa dagar.  Fortsätt alltså att hålla dessa dagar vikta till MMCUP, vi återkommer med programmet i slutet av vårterminen. (2020-04-06)

Bookmark the permalink.

2 Responses to Save the date: Årsmöte MMCUP 16-18/9 2020

 1. Elin Widmark says:

  Hej!

  Det börjar bli dags att söka ledighet för MMCUP-dagarna och planera hösten, vet ni när programmet kommer ut?

  Med vänliga hälsningar
  Elin

  • alj says:

   Hej!
   Vi har ju tidigare i vår på hemsidan flaggat för att ha ett digitalt årsmöte, med hänsyn tagen till covid-19. Vi har dock i dagarna beslutat att endast ha styrgruppsmöten vid detta tillfälle och inga gemensamma föreläsningar eller arbetsgruppsmöten eftersom vi behöver prioritera . Vi återkommer med information på hemsidan när det blir aktuellt framöver.

   Vänliga hälsningar
   Annika Lundkvist Josenby, leg FT, registersamordnare

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.