Fysioterapi formulär- revisionsdiskussion 13/1

Under 2021 planeras en översyn och revision av samtliga MMCUP formulär.  De uppgifter som samlas in ska vara kliniskt relevanta för bedömningar för enskilda personer men också möjliga att sammanställa på gruppnivå för utveckling över längre tid av funktion i olika åldersgrupper. Det handlar i första hand att minska på antal variabler samt att de variabler som samlas in om t.ex. smärta och trycksår ska vara formulerade på samma sätt oavsett ålder och formulär.

Den 13/1 kl 13 organiseras en digital sammankomst för att vi ska kunna samla in erfarenheter och synpunkter kunna diskutera fysioterapiformuläret utifrån denna utgångspunkt. Anmäl dig genom att maila Annika Lundkvist Josenby senast 11/1, så skickas länk till mötet. Om du inte kan medverka vid det digitala mötet går det bra att maila dina synpunkter. (2020-12-23)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.