Digitala föreläsningar om kognition

Välkommen att delta i vårens registergemensamma månadsföreläsningar om kognition för intresserade som arbetar med de olika registren CPUP, CPOP, CPEF, CPRN och MMCUP. Föreläsningsserien arrangeras av Ann Alriksson-Schmidt som till vårens tillfällen bjudit in olika forskare för att berätta om sin forskning inom kognitionsområdet med anknytning till dessa olika register.

Föreläsningarna är digitala och kostnadsfria, mer information om innehåll och tidpunkter samt anmälningslänkar till föreläsningarna finns i dokumentet du når genom att klicka på denna länk(2021-01-21)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.