Den nationella föreningen för habiliteringspsykologer inom Sveriges psykologförbund (POMS) anordnar ett digitalt samtal om rörelsehinder och psykisk ohälsa!

POMS inbjuder till ett samtal där habiliteringspsykologer från hela Sverige via videoplattformen Zoom kan träffas för att byta erfarenhet och diskutera. Som utgångspunkt har vi frågan om hur vi som psykologer kan arbeta för att förebygga psykisk ohälsa vid rörelsehinder. Diskussionen bör vara relevant för såväl barn och ungdomshabilitering som vuxenhabilitering. Finns det tillräckligt många intresserade deltagare kan mötet vid behov delas upp i mindre grupper.

Om du inte redan är medlem i POMS så går medlemskap i POMS fort och lätt att skaffa. Gå in och fylla i dina uppgifter på hemsidan (poms.nu). Medlemskap kostar 300 per år som läggs till psykologförbundets avgift.

Mötet äger rum den 17 mars kl 15-16.30

Sista anmälningsdag 10 mars, anmälan via Marie Ahrling, kontaktperson POMS Sundsvall på marie.ahrling@rvn.se. Ange var du arbetar samt om du primärt arbetar med barn, ungdomar eller vuxna. Länk skickas ut i närmare anslutning till mötet.

Har du frågor eller vill veta mer?
Mejla marie.ahrling@rvn.se

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.