Infomation om inloggning i 3C

2 reaktioner på ”Infomation om inloggning i 3C”

 1. Hej!

  Vi är tre fysioterapeuter som jobbar på riksgymnasiet för rörelsehindrade i Göteborg. Vi har en del patienter med MMC och undrar vad som gäller för MMCUP, är det något vi skulle kunna få tillgång till för att följa upp och se resultat för eleverna.

  Vi har precis fått tillgång till CPUP, vilket vi är väldigt glada för.

  1. Hej! Så kul att ni vill komma igång! Era kollegor på riksgymnasiet i Kristianstad gör bedömningar och matar in data i 3C för sin patienter med MMC.
   Det är ju egentligen upp till den habilitering som personerna med MMC kommer ifrån, och såklart ska ju personen med MMC själv ge sitt medgivande till att delta. Det är tyvärr ännu inte många habiliteringar i region västra Götaland som genomför FT status och matar in i registret, men det är fritt fram från registrets sida. VG regionen har inkluderat sina barn/unga/ en del vuxna utifrån neuropediatrik och uroterapi formulär, så det KAN mycket väl vara så att era patienter redan finns i registret men då troligen helt utan FT bedömningar. För att få tillgång till inloggning i systemet ansöker ni via en blankett som finns under fliken 3C i den övre listen på hemsidan. Er chef behöver skriva på och godkänna att ni matar in i databasen, precis som vid CPUP. Ni kommer att få inloggning med posten sedan det godkänts av registerhållare Lena Westbom här i Lund, det går att få samma inloggning via SITHS-kort för både CPUP och MMCUP. Tala med Penelope Lindgren på RCSyd när ni fått er inloggning.
   Lycka till! Hälsn Annika Lundkvist Josenby, leg FT, koordinator MMCUP.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.