Fysioterapi formulär- revisionsdiskussion under VT 2021

Under 2021 planeras en översyn och revision av samtliga MMCUP formulär.  De uppgifter som samlas in ska vara kliniskt relevanta för bedömningar för enskilda personer men också möjliga att sammanställa på gruppnivå för utveckling över längre tid av funktion i olika åldersgrupper. Det handlar i första hand att minska på antal variabler samt att de variabler som samlas in om t.ex. smärta och trycksår ska vara formulerade på samma sätt oavsett ålder och formulär.

Om du som FT/sjukgymnast, både inom barn eller vuxenverksamheter, är intresserad av att delta i detta arbete är du välkommen att kontakta Annika Lundkvist Josenby för information om kommande möten och fortsatt arbete. (2021-01-28)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.