Årsmöte 23-24/9

Årsmötet kommer att ske digitalt via teams. De olika arbets- och professionsgrupperna kommer sammanträda inför dessa dagar.

Styrgruppen sammanträder 23/9 och deltagarna till detta möte får en personlig inbjudan via e-post. Övriga intresserade är välkomna att ansluta sig till fredagens föreläsningar 24/9 och årsrapportering, vi har mailat länk till denna dag till samtliga personer med inloggning i MMCUP. Det går bra att vidarebefordra denna länk till andra intresserade kollegor.

Om du inte har nåtts av inbjudan kan det möjligen bero på att vi inte har korrekt e-postadress till dig, uppdatera i såfall din e-postadress hos RCSyd (rcsyd.lund@skane.se) för Region Östergötland och Jönköping har vi korrekta e-postadresser men mailen med inbjudningarna från oss har ändå studsat. Länken till inbjudan är inte personlig och kan delas av flera, så be någon kollega om att få länken delad om du vill delta under fredagens digitala presentationer. Om detta inte går att ordna mellan kollegor, maila info@mmcup.se  (2021-06-16).

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.