Program för MMCUP dagen den 24/9

8.30 – 8.45Välkomna!Annika Lundkvist Josenby, registerhållare
8.45 – 9.30Neurogen blås- och tarmfunktionsstörning – inkontinens och livssituation hos tonåringar och vuxna med ryggmärgsbråck                            Magdalena Vu Minh Arnell Med dr, barnsjuksköterska, uroterapeut
9.45 – 10.30Vuxna med ryggmärgsbråck, röster från vardagenHanna Gabrielsson Med dr, leg sjuksköterska
10.45 – 11.30Neurogen blås- och tarmfunktionsstörning hos barn med spinal dysrafismPeter Wide, Med Dr, Barnläkare
 
13.00 – 13.15Minnesstund Lena Westbom 
13.15 – 15.00Årsrapport 2020 redovisningAnnika Lundkvist Josenby (reg + FT) Åsa Ericsson (neuroped) Ingrid B Lindberg (operationer) Magdalena Vu Minh Arnell/ Kate Abrahamsson (uro-tarm) Ulrica Jonsson (vuxen) Anette Hill (AT) Ann Alriksson Schmidt (psykolog)
Dagen genomförs digitalt via teams, länk har skickats ut till samtliga med inloggning i registret samt styrgrupp. Länken är inte personlig så den kan vidarebefordras till andra intresserade. (21-09-16)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.