Lena Westbom har avlidit

Det är med stor sorg jag måste meddela att Lena avled den 12/4 efter en tids sjukdom. Lena var en engagerad och duktig barnneurolog och forskare, hon var bland initiativtagarna till de båda nationella kvalitetsregistren CPUP och MMCUP. Registerarbetet låg henne mycket varmt om hjärtat, och som MMCUP’s registerhållare planerade och införde hon registret i Sverige för att med strukturerad tvärprofessionell uppföljning förbättra hälso- och sjukvård för personer med ryggmärgsbråck. Lena var en varm, omtänksam och positiv person som varit en stor inspiration och förebild för många. Hon lämnar ett stort tomrum efter sig och det är med stor tacksamhet och saknad som vi minns henne.

Annika Lundkvist Josenby, registerhållare MMCUP (2021-04-15)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.