Nya artiklar om kognition och vardagsfunktion

Marie Peny-Dahlstrand och medarbetare har publicerat två nya studier om CO-OP (cognitive orientation to daily occupational performance) för personer med cerebral pares och ryggmärgsbråck. Klicka på länkarna nedan för att komma till fulltextversionerna.

(2022-04-06)

The Cognitive Orientation to daily Occupational Performance (CO-OP) Approach is superior to ordinary treatment for achievement of goals and transfer effects in children with cerebral palsy and spina bifida – a randomized controlled trial

Potential benefits of the cognitive orientation to daily occupational performance approach in young adults with spina bifida or cerebral palsy: a feasibility study

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.