Workshop om CO-OP den 7/2 kl 12-14

Välkomna att delta i en digital och kostnadsfri workshop på engelska med titeln ”Can the Cognitive Orientation to daily Occupational Performance (COOP) Approach be beneficial for people with cerebral palsy or spina bifida?

Workshopen leds av de certifierande CO-OP instruktörerna och arbetsterapeuterna Lena Bergqvist Dr Med Vet Göteborgs universitet, Marie Peny- Dahlstrand docent Göteborgs universitet och Ann-Marie Öhrvall Dr Med Vet Karolinska Institutet Solna, och vänder sig till dig som är intresserad av att implementera instrumentet i din verksamhet i de nordiska länderna.

Mer information och instruktioner om anmälan når du via denna LÄNK.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.