Begränsad giltighet av behörighet i 3C

MMCUP behörighets-konton läggs upp med en giltighetstid på ett år i taget av Penny Lindegren på ERCSYD. Därefter ska användaren höra av sig till Penny när det är dags för förlängning. Man får numera en liten förvarning (dock efter inloggning) när kontot håller på att gå ut.

Inloggningen ska enligt datainspektiones regler ske via SITHSkort, och sker genom att användaren kopplar användarnamn och tillfälligt lösenord till sitt SITHSkort. Det blir både säkrare och smidigare att hantera. Hur man registrerar sitt SITHSkort står beskrivet i dokumentet ”Nya inloggningsrutiner” som är det första man ser efter inloggning. Det är en kort enkel process på 4-5 steg. Har man mer än ett konto måste man registrera a vart och ett konto för sig alternativt höra av sig till Penny som kan koppla övriga. Penny Lindegren nås på adress: penelope.lindegren@skane.se eller tel 046-17 13 48

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.